ILMASTOINTIHUOLTO – HÄMEENLINNA

Auton ilmastointilaite on syytä huoltaa noin kahden-kolmen vuoden välein. Kun huollatat autosi ilmastoinnin säännöllisesti, ilmastointi puhaltaa kylmää ilmaa helteillä ja autosi kuluttaa vähemmän. Ilmastointi myös kuivattaa autosi matkustamon sadekelillä. Näin vältyt ikävältä ikkunoiden huurtumiselta!

Talvipakkasilla ilmastoinnin tarve on taas vähäisempi. Säännöllisillä ilmastoinnin huolloilla, eli lähinnä täytöillä, voit välttyä ilmastoinnin kalliilta korjauksilta. Ilmastoinnin kunnosta huolehtiminen onkin tärkeä osa auton tavanomaista ylläpitoa. Meiltä Hämeenlinnan huoltamolta Pietiläntie 8:stä voit saada ilmastointihuollon jopa nopeana Fast Service -pikahuoltotyönä!

Soita asiakaspalveluumme ja kysy lisää. Meillä asiakastilassamme odotellessasi voit nautiskella ainka hyvää ja tuoretta kahviamme. Ilmastoinnin täyttö on yllättävän nopea ja vaivaton toimenpide.

P.S.
>> Tutustu videoihimme!