LMD Service tekee huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja korjaukset Mercedes-Benz- ja BMW-autoihin. Käytämme huolloissa ja korjaustöissä asiakkaan toiveiden mukaisesti joko alkuperäisosia tai laadukkaita tarvikevalmistajien tuotteita. Määräaikaishuollon päätteeksi saat kattavan raportin tehdyistä töistä, ja kirjaamme ylös lisätoimenpiteitä tarvitsevat korjaustyöt. Sovimme tehtävät lisätyöt aina asiakkaan kanssa erikseen. Kiinnostuitko? Ota meihin suoraan yhteyttä, ja varaa aika määräaikaishuoltoon.

TEE AJANVARAUS!

Milloin määräaikaishuolto on ajankohtainen?

Mercedez-Benz ja BMW ovat maailmalla tunnettuja automerkkejä, ja myös meillä Suomessa erittäin suosittuja. Sekä Mercedes-Benz että BMW tunnetaan parhaiten luotettavuudesta, laadusta ja autojen suorituskyvyistä. Täytyy kuitenkin muistaa, että nämä tunnetut automerkit tarvitsevat määräaikaishuoltoa – siinä missä muutkin autot.  

Määräaikaishuollot ovat tärkeitä, koska ne auttavat pitämään autosi kunnossa, varmistat autosi suorituskyvyn ja lisäksi säännölliset huollot kasvattavat autosi elinikää sekä parantavat sen turvallisuutta. Omistitpa sitten Bemarin tai Mersun, kumman tahansa laatumerkin omistajana sinulle on suunnittelu huolto-ohjelma, joka perustuu auton malliin, ikään sekä ajettuihin kilometreihin.

Asiakaslähtöiset määräaikaishuollot Mercedez Benz- ja BMW-autoihin

Molempien merkkien määräaikaishuollot kannattaa tehdä vähintään kerran vuodessa, mutta LMD Servicellä me kartoitamme aina huollon tarpeellisuuden asiakaskohtaisesti. Määräaikaishuolto on tärkeää myös siksi, että se voi auttaa havaitsemaan mahdolliset ongelmat tai viat autossa ennen kuin ne aiheuttavat suurempia vahinkoja tai kalliita korjauskuluja.

Esimerkiksi: öljyn ja öljynsuodattimen vaihto säännöllisesti auttaa pitämään moottorin puhtaana ja estämään sen vaurioitumisen, mikä voi johtaa kalliisiin korjauksiin. Jarrujärjestelmän tarkastus ja huolto puolestaan ​​voivat auttaa varmistamaan, että jarrut toimivat oikein ja ovat turvalliset.

Korjaustyöt tärkeä osa auton ylläpitoa

Määräaikaishuolto ja korjaustyöt ovat tärkeä osa auton ylläpitoa, sekä sen suorituskyvyn ja kestävyyden varmistamista. Huolto sisältää erilaisia ​​tarkastuksia ja huoltotoimenpiteitä, jotka auttavat varmistamaan, että auton moottori ja muut mekaaniset osat toimivat moitteettomasti sekä auton turvallisuus ja ajettavuus ovat optimaalisella tasolla.

Autoliike LMD Service Hämeenlinnassa tekee laadukkaat ja ammattitaitoiset määräaikaishuollot Mercedes-Benz- ja BMW-autoihin ympäri vuoden – huollamme myös pakettiautot. Jos olet epävarma autosi kunnosta, niin ota meihin yhteyttä ja varaa aika! Kartoitamme autosi nykykunnon, teemme sille huoltosuunnitelman ja annamme sinulle tarvittavat ohjeet autosi kunnon ylläpitämiseksi. Meille on tärkeintä, että voit ajaa turvallisesti.