VUODEN NUORI YRITTÄJÄ – 2018

Lammin Säästöpankki palkitsi allekirjoittaneen Hämeenlinnan Vuoden nuori yrittäjä 2018 -palkinnolla. Asiakastilamme seinältä löydät myös Kauppalehden Menestyjät 2020 -taulun. Yrittäjänä tämä tunnustukset kannustavat kehittämään toimintaa eteenpäin. Oma taustani on autourheilussa sekä vahvassa kiinnostuksessa teknologiaan, koneisiin, laitteisiin sekä järjestelmiin. Yrittäjän tie oli minulle luontevin ratkaisu. Yrittämisen tärkeitä periaatteita ovat jatkuva kehittäminen, parempi palvelu ja tinkimätän asenne työn tekemiseen. ”Mitä enemmän, sitä enemmän. Toimi heti, ja asia tulee hoidetuksi. Parempaa palvelua ja aitoa, tasa-arvoista välittämistä.” Yrityksessämme on hyvä henki. Minua ilahduttaa nähdä, miten mekaanikkomme tarvittaessa opastavat toinen toisiaan. He ovat halukkaita ratkaisemaan vaikeatkin pulmatilanteet kovienkin aikataulupaineiden keskellä. Hyvän hengen ylläpito vaatii oikeaa asennetta. Hyvän flow-tilan myötä työt sujuvat tehokkaasti ja tarkasti. Kun asiakaspalvelumme on saanut kuulla kiitoksen hyvästä työstä, välitämme sen heti eteenpäin mekaanikolle. Joskus asiakkaamme on tuonut mukanaan jopa pienen kiitoslahjan. Ehkä meidän Simossa on jotakin taikaa. Kiitolliset asiakkaat ovat meille jokaiselle tärkeä voimavara. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeä onnistumisemme mittari. Meillä Pietiläntie 8:ssa, vanhassa automaalaamossa, on jo aika iso ja hieno tiimi osaajia. Meitä on jo noin kymmenen. Jokaisella kaverillamme on oma tyylinsä työntekoon ja koitan parhaani mukaan motivoida heitä työssään. Meillä jokaiseen työkaveriin voi luottaa täydellisesti. Hyvä yhteishenki on erittäin tärkeä asia, jota vaalitaan jatkuvasti. Nykyisin autot ovat monimutkaisia kokonaisuuksia. Meidän yrityskulttuurissa annetaan neuvoja ja kysytään vinkkejä avoimesti. Ongelmat ratkotaan asia kerrallaan. Kokemusta tiimillemme on kertynyt jo hurjasti. Koulutus ja työssä oppiminen on jatkuvaa. Olemme juuri hakeneet joukkoomme uutta, etevää mekaanikkoa sekä lisäksi työnjohtajaa. Kasvun tiellä jatketaan. Syksyllä 2021 kapasiteettia tulee olemaan merkittävästi enemmän. Kiitos asiakkaillemme, jotka ovat meitä innokkaasti ja ahkerasti suositelleet.