Huolto-ohjelmat

Huolto-ohjelmat Hämeenlinnassa Mercedes-Benz- ja BMW-autoihin vuosien kokemuksella. Haluatko varmistaa, että autosi toimii jatkossakin ilman suurempia ongelmia ja korjauksista aiheutuvia lisäkustannuksia? Meiltä löydät kattavat huolto-ohjelmat Mercedes-Benz- ja BMW-merkeille. Käytössämme on uusin alan teknologia sekä ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta, joiden ansiosta takaamme sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen. On kyseessä sitten vuosihuolto, moottorin korjaustyöt, ilmastointihuolto tai joku akuutti korjaustoimenpide – me palvelemme sinua. Kiireellisissä tapauksissa pääset lisämaksusta jonon ohi, ja korjaamme Mersusi tai Bemarisi siten, että matkasi voi jatkua luotettavasti ja turvallisesti. Tutustu kattavaan palvelukokonaisuuteen alhaalta, tai ota meihin suoraan yhteyttä.

TEE AJANVARAUS!
Lue lisää
Lue lisää

Mercedes-Benz huolto-ohjelmat

Mercedes-Benzin huolto-ohjelmat vaihtelee hieman eri mallien ja valmistusvuosien välillä. On siis tärkeää huomioida oman Mercedeksesi yksityiskohtaiset huolto-ohjelmat ja tulevat toimenpiteet, varsinkin jos autosi on uudempaa vuosikertaa. Uusimmissa malleissa huoltotoimenpiteet vaihtelevat vanhempiin malleihin verrattuna, ja siksi on hyvä pitää auton huoltokirja aina ajan tasalla.

Jos olet epävarma seuraavasta huollosta, ota yhteyttä meihin ja varaa aika Hämeenlinnan toimipisteellemme. Me täällä LMD Servicellä tarkastamme huoltohistoriasi, suoritamme rutiinitarkastuksen ja kerromme sinulle seuraavista huoltotoimenpiteistä. Jättäessäsi Mercedeksesi meille, sinun ei tarvitse olla huolissasi autostasi. Me hoidamme kaiken kuntoon, jotta matkasi voi jatkua turvallisesti huollon jälkeen.

BMW:n huolto-ohjelmat

BMW tarjoaa laajan valikoiman huolto-ohjelmia eri automalleille ja valmistusvuosille, aivan kuten myös kilpailijamerkki Mercedes-Benz. BMW:n ja Mercedeksen huolto-ohjelmissa on eroja, ja tässä yhteydessä keskitymme erityisesti BMW:n huoltoon ja sen tärkeyteen.

BMW:n huolto-ohjelmat eivät välttämättä ole merkittävästi erilaisia kuin muiden merkkien vastaavat, mutta on silti tärkeää muistaa, että jokaisella autolla on ainutlaatuiset huoltotarpeet ja -toimenpiteet. Siksi on suositeltavaa tarkastuttaa autosi yksityiskohtaiset huoltotoimenpiteet säännöllisesti autokorjaamossa, jotta voit varmistaa autosi parhaan mahdollisen kunnossapidon ja pitkän käyttöiän.

Seuraa tulevia huoltoja suoraan iDrive-käyttöliittymässäsi

BMW tarjoaa kuljettajalle kätevän tavan seurata huoltokohteita suoraan iDrive-käyttöliittymässään. IDrive on BMW:n käyttämä multimedia- ja ohjausjärjestelmä. Tämä ominaisuus voi auttaa kuljettajaa pysymään ajan tasalla autonsa huoltotarpeista ja tulevista huoltotoimenpiteistä. Kuitenkin on huomioitava, että tämäntyyppinen automaattinen ilmoitus ei korvaa ammattilaisten tarkastamia huoltoja ja seurantaa.

BMW-autot ovat tunnettuja tarkasta huolto-ohjelmastaan, joka sisältää myös tarkat suositukset nesteiden ja varaosien vaihtoväleistä. Tämä tarkkuus auttaa varmistamaan autosi moitteettoman toiminnan pitkällä aikavälillä.

Varmista huoltotoimenpiteet asiantuntijalta

Vaikka BMW ilmoittaa sinulle, milloin seuraava huolto on tulossa, pyrimme täällä LMD Servicellä tekemään asiakkaan elämästä mahdollisimman huoletonta ja varmistamaan autosi kunnon. Käytössämme on uusinta teknologiaa sekä ammattitaitoisia asentajia ja asiantuntijoita, jotka huolehtivat autosi turvallisuudesta ja suorituskyvystä jatkossakin. Sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista – voit luottaa siihen, että hoidamme autosi kuin se olisi omaamme.

Ammattitaitoinen ja luotettava henkilökunta palveluksessanne

Jos tarvitset varmistuksen seuraavan huollon ajankohdasta tai autosi nykykunnosta, me täällä LMD Servicellä olemme auttamassa sinua. Voit ottaa yhteyttä meihin, ja ammattitaitoiset ja luotettavat asiantuntijamme tarkastavat BMW:si tai Mercedeksesi nykykunnon. Olipa kyseessä suunniteltu huolto tai odottamaton tilanne, voit luottaa siihen, että hoidamme asiat asianmukaisesti ja tehokkaasti.

Turvallisuus ja autosi huolenpito ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Varaa aika huoltoon pikimmiten, ja tarvittaessa voimme auttaa myös kiireellisissä tapauksissa. Voit olla varma, että autosi on hyvissä käsissä ja palvelee sinua luotettavasti jatkossakin, kun luovutamme sen huollon jälkeen sinulle.