LMD SERVICE

HUOLEHDIMME AUTOSTASI KUIN OMASTAMME

LMD Service on täyden palvelun autohuoltoliike Hämeenlinnassa. Olemme erikoistuneet Mercedes-Benz- ja BMW-merkkisten autojen huolto- ja korjaustoimintaan. Käytössämme on uusimmat laitteet ja koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti. Tämä takaa autollesi parhaan mahdollisen huollon.

LUOTETTAVA TOIMIJA

LMD Service Oy on erikoistunut Mercedes‐Benz- ja BMW-merkkisten autojen huoltoon. Vuonna 2021 laajennetuista halleista löytyvät asianmukaiset välineet vianetsintään ja korjaustyöhön. LMD Service Oy kuuluu KL-ServicePartner ‐korjaamoihin, jotka tarjoavat nykyaikaisia ja erikoisosaamista vaativia ajoneuvojen huolto- ja korjauspalveluja.

HARRASTUKSESTA AMMATIKSI

Usealla työntekijällä on taustalla pitkäaikaista harrastustoimintaa autourheilun parista. Käytännön tietotaito yhdistettynä erikoiskoulutukseen tuo tehokkuutta työskentelyyn.

TUNNUSTUSTA YRITYKSELLE

LMD Service on saanut Kauppalehden menestyjä -sertifikaatin. Lammin Säästöpankki palkitsi LMD Service Oy:n Petri Lemmetyn Hämeenlinnan vuoden nuori yrittäjä 2018 -palkinnolla. Voimakkaasti kasvaneen kysynnän myötä LMD Servicellä työskentelee jo yli kymmenen taitavaa ammattilaista.

OTA YHTEYTTÄ