LMD PRE-CHECK TUO VARMUUTTA JA TURVALLISUUTTA AUTOILUUN

Kun talviloma alkaa, on auton toimittava moitteettomasti ja turvallisesti pitkiäkin ajomatkoja. Meillä LMD Servicellä autohuollon perusajatus on, että määräaikaishuoltojen välillä asiakkaamme voivat nauttia matkanteosta turvallisin ja huolettomin mielin.

LMD PRE-CHECK – TURVALLISESTI LAPPIIN
Määräaikaishuollon yhteydessä tarkistamme autosi kunnon ja raportoimme tarkistuksen tulokset. Näin asiakkaanamme saat ajantasaisen tiedon ajoneuvon kunnosta. Joskus vian tai puutteen löytyminen voi olla merkittävä lisäarvo ennakoivalle ja tulevaan varautuvalle autoilijalle, joka ei kaipaa ikäviä yllätyksiä.

LMD Pre-Check on myös erillinen palvelu, jonka voit tilata, vaikka määräaikaishuoltoon on matkaa. Kun haluat tietää, onko autosi alusta hyvässä kunnossa, varaa LMD Pre-Check. Saat lisävarmuutta matkantekoon. Edessä voi olla esimerkiksi pitkä ajomatka Lappiin ja takaisin. Teemme myös mm. akkutestin ja tarkistamme jäähdytinnesteen pakkaskestävyyden. Kovilla pakkasilla ajankohtainen tieto lisää varmuutta ja turvallisuutta.

AUTON KUNTOTARKASTUS – HÄMEENLINNA
LMD Pre-Check soveltuu käytännölliseksi palveluksi myös silloin, kun haluat tutustua uuteen autoon, jonka hankintaa harkitset, ja haluat saada siitä tarkkaan raportoituja teknisiä lisätietoja, jotka mekaanikkomme ja huoltoneuvojamme sinulle laativat.

HALUAMME PALVELLA!
Olemme MB- ja BMW-merkkisiin autoihin erikoistunut, maineikas, luotettava ja puolueeton yksityinen yritys. Ota yhteyttä.

P.S.
>> Tutustu videoihimme!